Loading...

Pyetjet e shpeshta

Ju duhet ta shkarkoni faturën/fletpagesën nga email ose përmes faqes tonë online dhe pastaj ta printoni atë.

Fatura / fletpagesa e printuar mund të paguhet në të gjitha institucionet financiare në Kosovë.

Statusi i aplikimit tuaj mund të kontrollohet përmes faqes tonë online. Ju duhet ta shkruani nr. unik të aplikacionit tuaj si dhe Mbiemrin tuaj dhe pastaj klikoni butonin për kërkim.

Ju lutemi vizitoni faqen kryesore / ballinën ku mund ta gjeni mundësinë e kërkimit të statusit online.

Ju lutemi përdorni faqen e kontaktit për të kontaktuar me zyrëtarët tanë për informata shtesë.

Share:

Njoftimet e funditTë rejat e fundit nga NARIC-Kosova

Lexo më shumë