Duke u ngarkuar...

Udhëzimi Administrativ (MASHT) nr. 12/2018

Udhëzimi Administrativ (MASHT) nr. 12/2018 Parimet dhe procedurat e njohjes së diplomave, gradave dhe kualifikimeve të Shkollave të Larta Profesionale dhe Universitare të fituara jashtë Republikës së Kosovës

Hape dokumentin
Shpërndaje:

Njoftimet e funditTë rejat e fundit nga NARIC-Kosova

Lexo më shumë